Atleta d’alt nivell, periodista, escriptora, entrenadora personal i mare

Publicado por info@wrunbyannacomet.com en

L’Anna és atleta d’alt nivell que compagina les competicions i els entrenaments amb les seves tasques de periodista, escriptora i entrenadora personal.


La seva primera competició va ser als seus anys. La competició era d’esquí alpí, la que va ser la seva disciplina fins que una lesió de genoll la va apartar de la competició d’alt nivell als 18 anys i quan formava part de l’equip nacional espanyol.
Després d’intervencions quirúrgiques, i amb resultats no massa esperançadors, l’Anna va iniciar la seva recuperació, fins a tornar a competir aquest cop en esquí de muntanya i en trailrunning, disciplines en les quals ha competit contra atletes també de primer nivell com Núria Picas o Emili Forsberg (parella sentimental de Kilian Jornet).
La seva és una clara història de superació, de perseverança, de lluita i de constància.

L’agost del 2018 l’Anna va ser mare del seu primer fill, en Gil. Durant l’embaràs d’aquesta l’Anna ha col·laborat en múltiples projectes que evidencien els beneficis de l’esport en les dones embarassades; Ella mateixa va practicar esport fins al mateix dia del part (va córrer 9 quilòmetres).
Tres mesos després del naixement del seu fill ja va participar en la seva primera competició en la qual va guanyar en categoria femenina.

En el seu palmarès figuren èxits tant importants i destacables com:

3 victòries a la Everest Trail Race

3a World Series 2015

1a TransRockies Run USA

3a OCC by UTMB

Costa Rica

Eurafrica

Desert Run

i una llarga llista d’èxits, experiències i aprenentatges

Categorías: Sin categoría

0 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *